Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hällingsjö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hällingsjö

Hällingsjö är en charmig liten ort belägen i Västsverige, där lugnet från den omgivande naturen märks tydligt. Området är omgivet av vackra skogar och ängar, och genom orten flyter Hälsinglandsån som bidrar till idyllen. Trots dess lantliga prägel är Hällingsjö inte långt ifrån stadens puls, vilket gör det till en attraktiv plats för både boende och besökare. För de som bor här och älskar god och hälsosam mat, men vill minska tiden de spenderar i affärer och kök, finns det nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren.

Finn din perfekta matkasse i Hällingsjö

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att upptäcka och jämföra olika leverantörer av matkassar som kan leverera rätt till ditt hem i Hällingsjö. Vi förstår att varje familj har unika behov, och därför presenterar vi en detaljerad överblick som inkluderar betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, aktuella rabatter och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Allt detta för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina förutsättningar.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Ha en budget i åtanke och välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och variationen i matkassen, så det uppfyller era matpreferenser.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. På matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa varje kund i Hällingsjö att finna en lösning som passar just deras matvanor och livsstil. Ta del av våra listor och hitta en matkasse som förenklar din tillvaro redan idag!