Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hallstahammar

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hallstahammar

Hallstahammar, beläget i det vackra Västmanland, är en charmig småstad med ett rikt kulturliv och en närhet till naturen. Staden som genomflyts av den strömmande Kolbäcksån bjuder på en lugn och trivsam miljö där du kan njuta av både stadsliv och det gröna utomhus. Här värnar man om gemenskapen och lokalproducerade varor, något som även speglas i matkassar som kan levereras direkt hem till dörren. Att ha möjligheten till hemleverans av matkassar är ett bekvämt sätt att underlätta vardagen för Hallstahammars invånare.

Hitta din matkasse i Hallstahammar

Välkommen till matkassarna.se! Vi hjälper dig att jämföra matkasseleverantörer som levererar till just Hallstahammar. Här kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka sorters matkassar varje leverantör erbjuder. Vi gör det smidigt för dig att hitta en matkasse som passar din smak och dina behov.

Tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse, tänk på följande:

  • Hur många personer är ni i hushållet?
  • Hur många middagar per vecka vill ni ha ingredienser för?
  • Vad är er budget för matvaror?
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antal olika recept per vecka som kassen erbjuder.

Att fundera på dessa punkter hjälper dig att välja rätt matkasse som passar just din familjes storlek, matvanor och ekonomi. Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt val enklare och mer välgrundat!