Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hammarö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hammarö

Hammarö är en naturskön ö i Vänern där boende och besökare kan njuta av vacker natur och ett lugnt liv. Med närheten till vattnet erbjuder Hammarö fantastiska möjligheter till friluftsliv och rekreation. För de som även vill kunna lägga tid på annat än matlagning, finns nu möjligheten att enkelt få hem matkassar direkt till dörren. Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta rätt matkasseleverantör som levererar till just Hammarö, utan krångel. På vår webbplats kan du snabbt få en överblick över olika alternativ som finns tillgängliga för dig, med allt från betyg, utbud, och priser, till leveransoptioner, pris per portion, och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder för att passa just din smak och dina behov.

hitta din matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara enkelt om du tänker på några saker innan du beställer. Först och främst, fundera på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar i veckan ni önskar. Det är också viktigt att ha en tydlig budget så att matkassen passar er ekonomi. Se över leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen. Slutligen, titta på antalet recept matkassen innefattar för att säkerställa variation och inspiration i köket. Vi på matkassarna.se strävar efter att göra din matvardag både enklare och roligare, och hoppas att våra tips och vår service leder dig till den perfekta matkassen!

tips innan du beställer

  • Fundera på hur många du lagar mat till.
  • Bestäm hur många middagar du vill ha hjälp med varje vecka.
  • Sätt en budget för din matkasse och håll dig till den.
  • Kolla upp företagets kundomdömen.
  • Ta reda på hur många olika recept du får i matkassen.