Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Handen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Handen

Handen är en levande stadsdel i Haninge kommun, strax söder om Stockholm. Här finns en trevlig blandning av natur och stadsliv, med närhet till både skog och hav. För den som bor i området och vill förenkla vardagspusslet kan en matkasse med hemleverans vara ett perfekt val. Med en sådan tjänst får man inte bara maten levererad direkt till dörren, utan också en möjlighet att upptäcka nya smaker och recept. Handen är känt för sin gästvänlighet och mångsidighet, och matkasseleverantörerna som levererar hit speglar denna anda genom ett brett utbud av matkassar som passar alla typer av hushåll och smakpreferenser.

Upptäck matkasseleverantörer i Handen

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den perfekta matkassen just för dig i Handen! Vi har samlat en lista över olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din dörr. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga från varje leverantör.

För att göra det enkelt för dig att välja, ska vi ge dig några tips på vad du bör tänka på innan du beställer en matkasse:

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Vad är din budget? Det finns matkassar i olika prisklasser.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Bestäm dig för hur många nya recept du vill testa varje vecka.

Till slut är det viktiga att du väljer en matkasse som inte bara smakar bra utan som också passar din livsstil. Ta dig en titt på vår sida där vi hjälper dig att jämföra och finna den matkassen i Handen som bäst möter dina behov. Lycka till!