Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Haparanda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Haparanda

Haparanda, belägen i den nordöstra delen av Sverige, är en unik småstad med närhet till både hav och skog. Staden är känt för sitt rika kulturliv och häftiga skärgården, vilket gör det till en intressant plats för både boende och besökare. Med en bro över till grannlandet Finland, är Haparanda den perfekta platsen för den som vill uppleva en mångkulturell atmosfär. Här på Matkassarna.se förstår vi att bekvämligheten av hemleverans är lika viktigt som den goda maten, speciellt i en stad som Haparanda där avstånden kan vara stora och vädret ibland tufft. Hos oss kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar till Haparanda och göra ditt liv både enklare och smakrikare.

hitta en matkasse i Haparanda

När du letar efter en matkasse med hemleverans i Haparanda kan du enkelt använda vår sajt för att se vilka alternativ som finns. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransvillkor och pris per portion. Du kan även hitta aktuella rabattkoder och få information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat beslut som passar just dina behov.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Måltider per vecka: Bestäm dig för hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Budget: Bestäm vilken budget du har för din matkasse.
  • Betyg: Titta på företagets betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Recept: Kontrollera antalet recept och om variationen passar dig och din familj.

Genom att fundera över dessa punkter ökar du chansen att hitta en matkasse i Haparanda som passar dig perfekt. Lycka till med ditt val på matkassarna.se!