Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Härjedalen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Härjedalen

Härjedalen är en underbar del av Sverige med storslagen natur och ett rikt djurliv. Här kan du andas frisk luft, vandra i skog och mark eller fiska i någon av de många sjöarna. Många av Härjedalens invånare uppskattar närheten till naturen, men det kan ändå ibland vara svårt att hitta tid för att planera och handla mat. Därför kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning för att göra vardagen både enklare och godare. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasseleverantör som levererar direkt hem till ditt kök i Härjedalen.

Upptäck matkasseleverantörer i Härjedalen

matkassarna.se kan du som bor i Härjedalen enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi erbjuder en översikt där du kan jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser och leveranstider. Söker du efter pris per portion eller aktuell rabattkod? Det hittar du också hos oss! Nedanför kommer några viktiga tips på vad du ska fundera på innan du beställer din matkasse.

tips inför din beställning

  • Tänk på hur många ni är som ska äta från matkassen. Välj storlek på matkassen efter antalet personer i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i matkassen varje vecka. Det finns alternativ som passar allt från ett par middagar till hela veckans kvällsmat.
  • Sätt en budget så att du vet vad du kan och vill spendera på din matkasse.
  • Läs recensioner och se betyg, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om företagets rykte och kvalitet.
  • Kolla hur många olika recept som ingår i varje kasse. Variation är ofta nyckeln till en roligare matlagning.

Genom att använda matkassarna.se kan du smidigt välja en matkasse som smakar bra, varierar din vardag och ger mer tid över till det du älskar att göra i Härjedalen. Börja din upptäcktsresa nu och njut av godare och enklare vardagsmiddagar!