Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Härnösand

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Härnösand

Välkommen till Härnösand, staden vid havet, känd för sin vackra skärgård och historiska landmärken. Härnösand, som är beläget i Västernorrlands län, är ett perfekt ställe för dig som uppskattar naturen och vill leva ett lugnt stadsliv. Med sin unika charm och vänliga invånare är staden en pärla på Sveriges östkust. När vardagen är full av aktiviteter och tiden är knapp kan en matkasse med hemleverans vara en fantastisk hjälp. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Härnösand att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov.

Matkasse i Härnösand

matkassarna.se har vi samlat de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Härnösand. Hos oss kan du enkelt få en överblick över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar varje leverantör har. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjevänliga middagar eller matkassar för snabba vardagsmåltider, kan du med några få klick hitta en service som passar dig.

Tips för att välja rätt matkasse

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika matkassar och hitta en som passar er ekonomiska situation.
  • Företagets betyg: En titt på betygen exempelvis på Trustpilot kan ge en bra indikation på leverantörens pålitlighet och kvalitet.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får den variation du önskar.

Innan du bestämmer dig är det en bra idé att klargöra dina preferenser och behov. Genom att använda matkassarna.se kan du vara säker på att hitta en leverantör som inte bara levererar till din dörr i Härnösand utan även passar din livsstil och smakpreferenser. Låt oss göra middagsplaneringen enklare och mer njutbar för dig!