Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Härnösand

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Härnösand

Välkommen till Härnösand, staden vid havet, känd för sin vackra skärgård och historiska landmärken. Härnösand, som är beläget i Västernorrlands län, är ett perfekt ställe för dig som uppskattar naturen och vill leva ett lugnt stadsliv. Med sin unika charm och vänliga invånare är staden en pärla på Sveriges östkust. När vardagen är full av aktiviteter och tiden är knapp kan en matkasse med hemleverans vara en fantastisk hjälp. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Härnösand att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov.

Matkasse i Härnösand

matkassarna.se har vi samlat de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Härnösand. Hos oss kan du enkelt få en överblick över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar varje leverantör har. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjevänliga middagar eller matkassar för snabba vardagsmåltider, kan du med några få klick hitta en service som passar dig.

Tips för att välja rätt matkasse

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika matkassar och hitta en som passar er ekonomiska situation.
  • Företagets betyg: En titt på betygen exempelvis på Trustpilot kan ge en bra indikation på leverantörens pålitlighet och kvalitet.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får den variation du önskar.

Innan du bestämmer dig är det en bra idé att klargöra dina preferenser och behov. Genom att använda matkassarna.se kan du vara säker på att hitta en leverantör som inte bara levererar till din dörr i Härnösand utan även passar din livsstil och smakpreferenser. Låt oss göra middagsplaneringen enklare och mer njutbar för dig!