Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Härnösand

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Härnösand

Välkommen till Härnösand, staden vid havet, känd för sin vackra skärgård och historiska landmärken. Härnösand, som är beläget i Västernorrlands län, är ett perfekt ställe för dig som uppskattar naturen och vill leva ett lugnt stadsliv. Med sin unika charm och vänliga invånare är staden en pärla på Sveriges östkust. När vardagen är full av aktiviteter och tiden är knapp kan en matkasse med hemleverans vara en fantastisk hjälp. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Härnösand att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov.

Matkasse i Härnösand

matkassarna.se har vi samlat de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Härnösand. Hos oss kan du enkelt få en överblick över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar varje leverantör har. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjevänliga middagar eller matkassar för snabba vardagsmåltider, kan du med några få klick hitta en service som passar dig.

Tips för att välja rätt matkasse

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika matkassar och hitta en som passar er ekonomiska situation.
  • Företagets betyg: En titt på betygen exempelvis på Trustpilot kan ge en bra indikation på leverantörens pålitlighet och kvalitet.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får den variation du önskar.

Innan du bestämmer dig är det en bra idé att klargöra dina preferenser och behov. Genom att använda matkassarna.se kan du vara säker på att hitta en leverantör som inte bara levererar till din dörr i Härnösand utan även passar din livsstil och smakpreferenser. Låt oss göra middagsplaneringen enklare och mer njutbar för dig!