Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Härryda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Härryda

Härryda är en vacker kommun som ligger i Västra Götalands län, nära storstaden Göteborg. Här kan invånarna njuta av en härlig kombination av naturskön miljö och närhet till stadens puls. För de som bor i Härryda och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt sätt att få hem fräscha ingredienser och spännande recept utan att behöva planera och handla själv. Perfekt för den som värderar både tid och god mat. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dig och levereras direkt till din dörr i Härryda.

Upptäck matkassealternativ i Härryda

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den matkasseleverantör som bäst passar dina behov. I den lista som finns på vår sajt kan du snabbt och enkelt jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leverans, samt pris per portion. Vi tillhandahåller även aktuella rabattkoder, så att du kan få ett ännu bättre pris. Det finns olika typer av matkassar som erbjuds; allt från vegetariska och veganska alternativ till kassar anpassade för barnfamiljer eller de som föredrar gourmetmat.

Några snabba tips innan du beställer

Att bestämma sig för en matkasse kan kännas svårt, men här är några saker att tänka på som kan underlätta ditt val:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla.
  • Din budget – vad får matkassen kosta per vecka eller månad?
  • Läs företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Välj antal och variation av recept som passar din smak och ditt intresse för matlagning.

Känner du dig redo att enkelt och smidigt få god och hälsosam mat levererad till ditt hem i Härryda? Ta en titt på de olika matkassarna och hitta din favorit redan idag!