Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Härryda

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Härryda

Härryda är en vacker kommun som ligger i Västra Götalands län, nära storstaden Göteborg. Här kan invånarna njuta av en härlig kombination av naturskön miljö och närhet till stadens puls. För de som bor i Härryda och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt sätt att få hem fräscha ingredienser och spännande recept utan att behöva planera och handla själv. Perfekt för den som värderar både tid och god mat. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dig och levereras direkt till din dörr i Härryda.

Upptäck matkassealternativ i Härryda

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den matkasseleverantör som bäst passar dina behov. I den lista som finns på vår sajt kan du snabbt och enkelt jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leverans, samt pris per portion. Vi tillhandahåller även aktuella rabattkoder, så att du kan få ett ännu bättre pris. Det finns olika typer av matkassar som erbjuds; allt från vegetariska och veganska alternativ till kassar anpassade för barnfamiljer eller de som föredrar gourmetmat.

Några snabba tips innan du beställer

Att bestämma sig för en matkasse kan kännas svårt, men här är några saker att tänka på som kan underlätta ditt val:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla.
  • Din budget – vad får matkassen kosta per vecka eller månad?
  • Läs företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Välj antal och variation av recept som passar din smak och ditt intresse för matlagning.

Känner du dig redo att enkelt och smidigt få god och hälsosam mat levererad till ditt hem i Härryda? Ta en titt på de olika matkassarna och hitta din favorit redan idag!