Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Härryda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Härryda

Härryda är en vacker kommun som ligger i Västra Götalands län, nära storstaden Göteborg. Här kan invånarna njuta av en härlig kombination av naturskön miljö och närhet till stadens puls. För de som bor i Härryda och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt sätt att få hem fräscha ingredienser och spännande recept utan att behöva planera och handla själv. Perfekt för den som värderar både tid och god mat. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dig och levereras direkt till din dörr i Härryda.

Upptäck matkassealternativ i Härryda

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den matkasseleverantör som bäst passar dina behov. I den lista som finns på vår sajt kan du snabbt och enkelt jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leverans, samt pris per portion. Vi tillhandahåller även aktuella rabattkoder, så att du kan få ett ännu bättre pris. Det finns olika typer av matkassar som erbjuds; allt från vegetariska och veganska alternativ till kassar anpassade för barnfamiljer eller de som föredrar gourmetmat.

Några snabba tips innan du beställer

Att bestämma sig för en matkasse kan kännas svårt, men här är några saker att tänka på som kan underlätta ditt val:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla.
  • Din budget – vad får matkassen kosta per vecka eller månad?
  • Läs företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Välj antal och variation av recept som passar din smak och ditt intresse för matlagning.

Känner du dig redo att enkelt och smidigt få god och hälsosam mat levererad till ditt hem i Härryda? Ta en titt på de olika matkassarna och hitta din favorit redan idag!