Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hårsfjärden

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hårsfjärden

Hårsfjärden är en naturskön fjärd i Stockholms södra skärgård, känd för sina vackra vatten och rika djurliv. För de som bor i detta idylliska område, erbjuder vi på matkassarna.se en enkel lösning för att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. Att äta bra och varierat behöver inte vara tidskrävande eller svårt. På vår hemsida kan ni enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar till Hårsfjärden. Ni får en tydlig översikt över betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan ni se pris per portion och eventuella rabattkoder som gör er måltidslösning ännu mer prisvärd. Oavsett om ni söker efter vegetariska alternativ, familjepaket eller gourmetupplevelser, finns det något för varje smak och behov.

Välj rätt matkasse för dig

För att hitta en matkasse som passar just era behov i Hårsfjärden, tänk på följande saker innan ni beställer:

  • Antal personer: Hur många ska äta från matkassen?
  • Antal middagar: Hur många måltider vill ni ha förberedda varje vecka?
  • Er budget: Hur mycket vill ni lägga på matkassen per vecka eller månad?
  • Kundomdömen: Vad säger andra kunder om tjänsten? Titta på betyget på exempelvis Trustpilot.
  • Variation och val: Hur många olika recept är ni intresserade av att prova?

Att använda matkassarna.se innebär att ni enkelt kan jämföra och beställa matkassar som passar just ert liv i Hårsfjärden. Glöm inte att använda vår jämförelsetjänst för att hitta bästa möjliga matkasse för er. Njut av mer tid och mindre stress samtidigt som ni upptäcker nya smaker och maträtter!