Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Härslöv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Härslöv

Härslöv, belägen i Skånes lantliga charm, är en ort där tradition möter nutid. Med sina öppna fält och närhet till både naturen och staden ger det Härslövsbor en unik möjlighet att njuta av det bästa av två världar. I denna idylliska by lever många i takt med säsongerna, och intresset för god och näringsrik mat är stort. För invånarna i Härslöv som vill nyttja tiden smart och äta bra finns nu möjligheten att enkelt få hemleverans av matkassar. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer som levererar till ditt område – så att du kan hitta just den matkassen som passar dig och din familj bäst.

Finn en matkasse som passar dig

matkassarna.se, guidar vi dig genom de olika valen av matkassar. Med bara några klick kan du jämföra olika tjänster baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller specialkost.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Se över er budget för att hitta en matkasse som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att försäkra er om kvaliteten på tjänsten.
  • Fundera över antalet olika recept du vill prova på och vilken variation du önskar.

Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt val enklare. Oavsett om du letar efter inspiration för veckans middagar eller lösningar för en livsstil med mindre matlagning och mer tid för annat, är en matkasse en praktisk lösning. Upptäck de många valmöjligheterna som finns för dig i Härslöv – smidigt, enkelt och anpassat efter just dina behov och önskemål.