Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hässelby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hässelby

Hässelby är en härlig stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun, känd för sin vackra natur och närhet till Mälaren. Här finns gott om grönområden och familjevänliga bostadsområden som gör det till en attraktiv plats för både unga och äldre. För invånarna i Hässelby är det viktigt att kunna njuta av god och hälsosam mat utan att behöva lägga ned för mycket tid på matlagningen. På matkassarna.se kan du enkelt hitta ett stort urval av matkassar med hemleverans direkt till din dörr i Hässelby. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lite lyxigare gourmetkassar, finns det något för alla smaker och behov.

Finn din perfekta matkasse i Hässelby

Matkassarna.se är din guide i matkasse-djungeln. På vår hemsida kan du jämföra olika leverantörer som levererar till just Hässelby. Vi hjälper dig genom att ge en översiktlig bild av varje tjänst med betyg, matkassar, priser, leveransalternativ samt pris per portion och eventuella rabattkoder. Allt för att du som kund lätt ska kunna hitta en tjänst som passar just dina behov.

Tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse, tänk på följande:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill ni ha ingredienser för?
  • Vilken är er budget för matinköp?
  • Kolla upp företagets betyg, exempelvis på Trustpilot.
  • Vad erbjuder matkassen för typ av recept och är de i linje med vad ni gillar?

Att ta hänsyn till dessa punkter kommer att göra ditt val enklare och din matlagningsupplevelse roligare och mer tillfredsställande. Besök matkassarna.se idag för att uppgradera din middagsrutin!