Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hasslarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hasslarp

Hasslarp är en liten pittoresk ort i Skåne län som kännetecknas av sitt lugna tempo och natursköna omgivningar. Med närhet till fält och skogar är det en plats där många njuter av det lugna livet. För invånarna i Hasslarp som uppskattar bekvämlighet och god mat, erbjuder nu flera företag hemleverans av matkassar. Hasslarp kanske inte är stor, men det finns goda möjligheter att få maten levererad direkt till dörren, vilket passar perfekt för den som värdesätter tid med familjen eller för de stunder då man hellre utforskar den vackra omgivningen än spenderar tid i matbutiken.

Välj rätt matkasse för dig i Hasslarp

matkassarna.se har vi samlat och jämfört alla leverantörer av matkassar som levererar till Hasslarp. Här kan du enkelt få en överblick över deras betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Vare sig du är intresserad av en vegetarisk matkasse, vill ha ekologiska varor eller söker efter en matkasse med fokus på snabbmat, så kan du hitta det hos oss.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen. Välj en storlek som passar hela hushållet.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du behöver ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Sätt en budget för din matkasse så att du kan hålla dig inom dina ekonomiska ramar.
  • Trustpilot-betyg: Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Fundera över hur många nya recept du vill testa varje vecka. Det kan ge variation i din matlagning.

Genom att använda matkassarna.se kan du smidigt hitta en matkasse som passar just dina behov och förutsättningar i Hasslarp. Vi hjälper dig att göra vardagen lite enklare och godare!