Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hässleholm

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hässleholm

Hässleholm är en charmig småstad i hjärtat av Skåne, omgiven av vackra naturområden som lockar till utomhusaktiviteter och ger en känsla av lugn och samhörighet. Stadens närhet till både Malmö och Köpenhamn gör den till en populär plats för dem som uppskattar småstadsliv samtidigt som storstadens puls är inom räckhåll. För invånare i Hässleholm som vill förenkla vardagen och samtidigt njuta av god och näringsrik mat finns nu möjligheten att välja bland flera olika matkassealternativ med hemleverans. Det är en tjänst som blir alltmer populär, eftersom den sparar tid och ger variation i matlagningen.

Hitta matkasse med hemleverans i Hässleholm

matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dig och din familj. Vi jämför olika leverantörer av matkassar i Sverige och hjälper dig att hitta en som levererar direkt till din dörr i Hässleholm. På vår sida kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, sortiment, priser, leveransvillkor, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och de olika typerna av matkassar som erbjuds. Vi strävar efter att göra det bekymmersfritt för dig att välja den matkasse som passar bäst för din livsstil och smak.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla per vecka.
  • Anpassa valet av matkasse efter din budget.
  • Undersök och jämför leverantörernas betyg på Trustpilot.
  • Se över utbudet av recept som matkassen erbjuder för att säkerställa variation och smaker som passar din smakprofil.

Innan du bestämmer dig är det också en god idé att reflektera över din vardag och matvanor. Vill du ha matkassar som innehåller snabba middagar för hektiska dagar, eller föredrar du kanske matkassar med specialkost som vegetarisk eller laktosfri? Oavsett dina behov och önskemål kan du lita på att det finns alternativ som kommer att förenkla din matlagning och berika din måltidsupplevelse. Utforska dina alternativ hos oss på matkassarna.se och hitta din optimala matkasse med bekväm hemleverans i Hässleholm idag.