Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hästveda

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hästveda

Hästveda är en charmig liten ort i Hässleholms kommun som pryder de vackra Skånska landskapen. Orten är känd för sin naturnära miljö och är ett populärt stopp för den som reser med tåg eftersom den ligger längs Södra stambanan. Med dess lugna atmosfär och närheten till naturen är Hästveda det perfekta stället för de som värdesätter ett stillsamt liv samtidigt som de vill ha tillgång till moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dig som bor i Hästveda och är intresserad av att beställa en matkasse med hemleverans har du nu kommit rätt. På vår hemsida matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer som levererar till Hästveda.

Matkassar som passar ditt liv i Hästveda

Vi på matkassarna.se förstår att varje persons behov skiljer sig. Vare sig du är en stor familj, lever ensam, är vegetarian eller har speciella kostbehov, har vi något för dig. På vår sida kan du få en snabb överblick över de olika alternativen, inklusive betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och de olika typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör. För att göra ditt val enklare och mer anpassat till dina önskemål, har vi samlat allt på ett och samma ställe.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, är det bra att fundera på några saker för att hitta det bästa alternativet för dig:

  • Antal personer i hushållet
  • Hur många middagar du vill ha i veckan
  • Er budget för mat
  • Leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot
  • Antalet recept och variationen som erbjuds

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Och med vårt urval av leverantörer som erbjuder hemleverans i Hästveda är du bara några klick bort från att få dina middagar planerade och levererade direkt till din dörr. Lycka till och njut av den enkelhet och bekvämlighet som en matkasse kan ge!