Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Håverud

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Håverud

Håverud är en liten och pittoresk ort belägen i Dalsland, känd för sitt vackra landskap och den berömda akvedukten som är en del av Dalslands kanal. Det är en plats där natur och teknik möts, och där besökare kan njuta av både lugnet vid vattnet och den anrika ingenjörskonsten. För de som bor i Håverud och vill ha en enklare vardag erbjuds nu hemleverans av matkassar, vilket gör det smidigt att planera veckans måltider utan att behöva lämna denna vackra plats.

Matkassar direkt till ditt hem i Håverud

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Håverud. Vår sajt ger dig en enkel översikt där du kan jämföra olika matkassar baserade på betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av mat kassarna innehåller. Vi gör det enkelt för dig att välja en tjänst som matchar din vardag, dina matpreferenser och din budget.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Personantal: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar behöver ni middag? Välj en matkasse som passar.
  • Budget: Se över vad du är villig att spendera och jämför pris per portion.
  • Kundomdömen: Kolla vad andra kunder säger genom att läsa betygen på Trustpilot.
  • Antal recept: Ska det vara många nya spännande recept varje vecka eller en enklare kasse med färre recept?

Med hjälp av matkassarna.se blir det enklare att hitta och beställa en matkasse som passar perfekt för dig och din familj i Håverud. Vi är här för att hjälpa dig att göra matlagningen smidigare och livet lite lättare.