Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Heby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Heby

Heby är en charmig småstad belägen i det natursköna Uppsala län, där samlingspunkter som torget och den lokala kyrkan är centrala platser för invånarna. Heby erbjuder en avkopplande atmosfär med tillgång till vackra naturupplevelser och lokala bekvämligheter. För de som bor i Heby och vill förenkla vardagen finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Det ger tidsbesparing, variation i kosten och möjlighet att utforska nya smaker utan att behöva lämna hemmet. På matkassarna.se presenterar vi en detaljerad jämförelse av olika matkasseleverantörer som levererar till just Heby. Här kan besökarna snabbt och enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och de typer av matkassar som erbjuds.

Upptäck matkasseleverantörer i Heby

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara svårt att veta vad man ska tänka på när man väljer en matkasse. Därför har vi sammanställt några praktiska tips för att hjälpa dig att hitta en matkasse som passar just din situation. Innan du beställer, fundera över antalet personer i hushållet, hur många middagar per vecka ni önskar, samt vilken budget ni har. Det är också bra att titta på företagets betyg på Trustpilot, vilket kan ge en fingervisning om service och kvalitet. Slutligen, överväg antalet olika recept som ingår, för att säkerställa variation och nöje i matlagningen.

Tips inför din beställning

  • Antal personer: Se till att matkassen passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Välj en kasse som matchar hur ofta du planerar att laga från den.
  • Budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som är prisvärd för dig.
  • Trustpilot-betyg: Titta på vad andra kunder säger om leverantören.
  • Receptvariation: Försäkra dig om att matkassen erbjuder recept som är spännande och varierade.

Genom att använda matkassarna.se kan du på ett enkelt sätt hitta en matkasse som passar just dina behov i Heby. Vi gör det smidigt för dig att jämföra olika alternativ så att du kan göra det bästa valet för din vardag och din matglädje. Kika runt bland leverantörerna och låt oss hjälpa dig att förenkla din matlagning!