Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Helsingborg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Helsingborg

Helsingborg, en charmig stad vid Öresunds smalaste del, bjuder inte bara på härlig havsnära atmosfär utan också på många bekvämligheter för sina invånare. Med sin närhet till kontinenten och rika utbud av kultur och historia, är staden en plats där det moderna livet möter den lättsamma skånska charmen. För dig som bor i Helsingborg och har en upptagen vardag erbjuder nu flera matkasseleverantörer en fantastisk service genom att leverera matkassar direkt till din dörr. Perfekt för dig som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och varierade måltider!

Matkassar i Helsingborg

matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta de bästa matkassealternativen just för dig i Helsingborg. Vi förstår att matplanering kan vara en utmaning, men med en matkasse blir det enklare! På vår sajt kan du smidigt jämföra olika leverantörer. Du ser snabbt deras betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder – allt för att göra ditt val lite enklare.

Tips innan du beställer

  • Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar per vecka du önskar ha matkassen till.
  • Ta en titt på din budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Överväg antalet olika recept som ingår i varje matkasse, så att det matchar din familjs önskemål om variation.

När du har tänkt på dessa saker och valt ut en matkasse som passar för dina behov i Helsingborg, är det bara att lägga beställningen och sedan vänta på att göra middagstiderna både enklare och roligare!