Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hillared

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hillared

Hillared är en charmig liten ort belägen i Västergötland, där samhällskänslan och närheten till naturen är några av dess största fördelar. Med dess lugna omgivningar och småskaliga atmosfär kan livet här kännas både harmoniskt och enkelt. För dig som bor i Hillared och söker efter ett smidigt sätt att förenkla vardagen erbjuder vi på matkassarna.se en tjänst där du kan jämföra matkasselösningar med hemleverans direkt till ditt dörrsteg. Oavsett om du är en familj som söker efter varierade och barnvänliga recept eller en ensamstående som vill upptäcka nya smaker utan att behöva planera middagen själv, så har vi något för dig.

Hitta din perfekta matkasse i Hillared

På matkassarna.se förstår vi att varje hushåll är unikt. Därför strävar vi efter att erbjuda en tjänst som hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. I listan ovanför kan du utan krångel få en överblick och jämföra viktiga aspekter så som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett informerat val som passar just ditt hushåll i Hillared.

Tips innan du beställer

  • Tänk efter hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser för.
  • Fundera på vilken budget ni har för er matkonsumtion.
  • Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept som ingår och varierar mellan veckorna, så att det passar er smak och livsstil.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i vardagen. Det sparar tid som annars skulle gå åt till planering och handling och ger dessutom en härlig möjlighet att prova nya rätter. Klicka genom våra listor och hitta en matkasse som gör ditt liv i Hillared både enklare och smakrikare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet!