Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hindås

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hindås

Hindås, beläget mellan Göteborg och Borås, är en pittoresk tätort känd för sin vackra natur och lugnande sjöar. Den perfekta platsen för dem som gillar att vandra i skogen eller ta en simtur på sommaren. Men även i detta natursköna samhälle behöver invånarna något så grundläggande som mat. För de som bor i Hindås erbjuds nu möjligheten att få matkassar med hemleverans. Detta är en fantastisk service för de dagar när tiden är knapp eller när man vill ha lite extra inspiration för middagarna. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den bästa matkassen för just dina behov och som levereras direkt till din dörr i Hindås.

Upptäck matkasseleverantörer för Hindås

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Hindås. Vi har samlat all viktig information på ett och samma ställe, så att du snabbt kan få en överblick. Du kan se leverantörernas betyg, vilka typer av matkassar de erbjuder, pris per portion, aktuella rabattkoder och mycket mer. Oavsett om du är ute efter gourmetmat, vill ha en kasse fylld med vegetariska alternativ eller söker den mest prisvärda lösningen, hittar du alternativen hos oss.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse är det bra att fundera på några saker. Tänk på antalet personer i hushållet, och hur många middagar ni vill ha i veckan. Det är också viktigt att ha en budget i åtanke. Kolla upp matkassens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, överväg antalet recept i matkassen för att se till att det matchar era matvanor och önskemål.

I listan ovan kan du hitta den matkasse som passar just dig och din familj. Välj, jämför och beställ; låt matkassarnas mångfald förgylla dina middagar och ge mer tid över till att njuta av Hindås natursköna omgivningar!