Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hisings backa

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hisings backa

Hisings Backa är en dynamisk stadsdel i norra Göteborg där det bor omkring 25 000 människor. Här blandas småstadscharm med storstadens bekvämligheter, och området är perfekt för dig som vill ha nära till både naturen och stadslivet. Med sitt läge nära havet och fina grönområden är Hisings Backa en idealisk plats för de som vill leva ett aktivt liv. För invånarna här finns nu möjligheten att göra vardagen ännu enklare och smidigare genom att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren.

Tjänster som erbjuds av Matkassarna.se

På vår hemsida, Matkassarna.se, kan du som bor i Hisings Backa enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi hjälper dig att jämföra alla leverantörer som erbjuder denna service på den svenska marknaden. Du kan på ett överskådligt sätt se betyg, utbud, priser och leveransalternativ för varje leverantör. Dessutom får du information om pris per portion, eventuella aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som finns att välja på – allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer en matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till. Det finns kassar för allt från singelhushåll till större familjer.
  • Antal middagar: Fundera på hur många måltider du vill att matkassen ska innehålla per vecka. Vill du ha mat för hela veckan eller bara några dagar?
  • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera på mat varje vecka och välj en kasse som passar din budget.
  • Företagets betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören. En bra indikator kan vara betyget på Trustpilot.
  • Antal recept: Se till att antalet recept och variationen matchar din livsstil och hur mycket tid du vill lägga på matlagning.

Känns det fortfarande svårt att välja? Vi på Matkassarna.se finns här för att hjälpa dig hitta en matkasse som passar just dig och dina behov, och som levereras direkt till din dörr i Hisings Backa. Spana in företagens erbjudanden via vår sida och upplev glädjen med god och näringsriktig mat utan krångel!