Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hjälteby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hjälteby

Välkommen till Hjälteby, en trevlig liten ort där tradition och samhällsgemenskap står i centrum. I denna idylliska by kan du njuta av lugnet som naturen erbjuder, samtidigt som du inte behöver avstå från bekvämligheten av moderna tjänster så som hemleverans av matkassar. Just i Hjälteby är det populärt att få maten levererad direkt hem till dörren, vilket sparar tid och skapar mer rum för att unna sig livets enkla nöjen, antingen det handlar om en promenad längs med byns vackra stigar eller en fikastund med grannarna.

Matkassar i Hjälteby

På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till Hjälteby. Vi hjälper dig att hitta det bästa alternativet för just dig och din familj. Här kan du få en tydlig överblick över betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Ett par saker att tänka på

Innan du beställer en matkasse är det några saker som kan vara bra att fundera på. Hur många är ni som ska äta? Är det bara du, eller även en partner eller kanske en hel familj? Hur många middagar i veckan vill ni ha hjälp med att få planerade och levererade? Det är också viktigt att tänka på vad ni har för budget – matkassar finns i olika prisklasser, så det finns något för alla.

Kolla också upp företagets betyg på Trustpilot, vilket kan ge en fingervisning om hur andra kunder har upplevt tjänsten. En annan faktor att överväga är antalet recept du får varje vecka, så att du kan se till att det finns tillräckligt med variation för alla i hushållet. Gör din vardag enklare och mer avslappnad genom att välja en matkasse som passar just dig och din familjs behov och önskemål.