Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hjärtum

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hjärtum

Hjärtum är en liten ort präglad av vacker natur och ett lugnt tempo. Med sitt läge vid Göta älv, erbjuder Hjärtum sina invånare en idyllisk livsstil som är nära både vattendrag och skogar. Just här, där samhället möter naturen, kan du som bor i Hjärtum ha glädjen av att få en matkasse levererad direkt till din dörr. På vår webbplats, matkassarna.se, har vi samlat information för att göra det enklare för dig att hitta en passande matkasseleverantör som levererar till Hjärtum. Vi strävar efter att underlätta för dig att göra välgrundade val genom att presentera en tydlig överblick över leverantörer med betyg, utbud, priser och leveransalternativ.

hitta din perfekta matkasse

Att beställa en matkasse är ett smidigt sätt att spara tid och få ny matinspiration. Med bara några klick kan du få allt du behöver för att laga goda middagar hemma. Här är några tips på saker att tänka på innan du väljer matkasse:

  • Antalet personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till
  • Er budget för matinköp
  • Leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot
  • Antal och variation av recept per matkasse

Använd våra tjänster för bästa match

Matkassarna.se vill göra det lätt för dig att välja rätt matkasse. På vår sida kan du jämföra olika alternativ och se vad andra kunder har sagt om sina upplevelser. När du har valt en leverantör som passar dina behov och önskemål, kan du dessutom dra nytta av aktuella rabattkoder genom vår sajt. Välj en sund och smidig vardag med hemleverans av matkassen direkt till din bostad i Hjärtum.