Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Hjärtum

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Hjärtum

Hjärtum är en liten ort präglad av vacker natur och ett lugnt tempo. Med sitt läge vid Göta älv, erbjuder Hjärtum sina invånare en idyllisk livsstil som är nära både vattendrag och skogar. Just här, där samhället möter naturen, kan du som bor i Hjärtum ha glädjen av att få en matkasse levererad direkt till din dörr. På vår webbplats, matkassarna.se, har vi samlat information för att göra det enklare för dig att hitta en passande matkasseleverantör som levererar till Hjärtum. Vi strävar efter att underlätta för dig att göra välgrundade val genom att presentera en tydlig överblick över leverantörer med betyg, utbud, priser och leveransalternativ.

hitta din perfekta matkasse

Att beställa en matkasse är ett smidigt sätt att spara tid och få ny matinspiration. Med bara några klick kan du få allt du behöver för att laga goda middagar hemma. Här är några tips på saker att tänka på innan du väljer matkasse:

  • Antalet personer i hushållet
  • Hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till
  • Er budget för matinköp
  • Leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot
  • Antal och variation av recept per matkasse

Använd våra tjänster för bästa match

Matkassarna.se vill göra det lätt för dig att välja rätt matkasse. På vår sida kan du jämföra olika alternativ och se vad andra kunder har sagt om sina upplevelser. När du har valt en leverantör som passar dina behov och önskemål, kan du dessutom dra nytta av aktuella rabattkoder genom vår sajt. Välj en sund och smidig vardag med hemleverans av matkassen direkt till din bostad i Hjärtum.