Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hjärup

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hjärup

Hjärup är en charmig tätort i Staffanstorps kommun, i hjärtat av Skåne. Med sin närhet till både storslagen natur och storstäderna Malmö och Lund, erbjuder Hjärup en lugn livsstil med bekvämligheter inom räckhåll. Orten är känd för sin vackra järnvägsstation i gammal stil och de mysiga husen som präglar bybilden. För de som bor i Hjärup och vill förenkla vardagen finns det möjlighet att få hemleverans av matkassar, vilket sparar både tid och energi.

Hitta din perfekta matkasse i Hjärup

På matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov i Hjärup. Vi har samlat flera leverantörer av matkassar som kan levereras direkt till din dörr. Här kan du få en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även upptäcka priset per portion, ta del av eventuella rabattkoder och utforska vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer matkasse

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse, finns det några saker att tänka på. Först och främst bör du fundera på hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar du vill ha levererade varje vecka. Det är också viktigt att överväga er budget och se vilka alternativ som passar inom den ramen. För att kunna lita på att du väljer en bra leverantör, kolla upp företagets betyg på Trustpilot och antalet recept som ingår. Det kan ge en indikation på kvaliteten och variationen i matkassen. Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både roligare och enklare.

Du hittar all information du behöver för att göra ett välgrundat val på vår hemsida. Vi hjälper dig att jämföra de olika alternativen så att du kan hitta den matkasse som passar bäst för just dig och din familj i Hjärup. Välkommen till matkassarna.se!