Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Hjärup

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Hjärup

Hjärup är en charmig tätort i Staffanstorps kommun, i hjärtat av Skåne. Med sin närhet till både storslagen natur och storstäderna Malmö och Lund, erbjuder Hjärup en lugn livsstil med bekvämligheter inom räckhåll. Orten är känd för sin vackra järnvägsstation i gammal stil och de mysiga husen som präglar bybilden. För de som bor i Hjärup och vill förenkla vardagen finns det möjlighet att få hemleverans av matkassar, vilket sparar både tid och energi.

Hitta din perfekta matkasse i Hjärup

På matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov i Hjärup. Vi har samlat flera leverantörer av matkassar som kan levereras direkt till din dörr. Här kan du få en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även upptäcka priset per portion, ta del av eventuella rabattkoder och utforska vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer matkasse

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse, finns det några saker att tänka på. Först och främst bör du fundera på hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar du vill ha levererade varje vecka. Det är också viktigt att överväga er budget och se vilka alternativ som passar inom den ramen. För att kunna lita på att du väljer en bra leverantör, kolla upp företagets betyg på Trustpilot och antalet recept som ingår. Det kan ge en indikation på kvaliteten och variationen i matkassen. Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både roligare och enklare.

Du hittar all information du behöver för att göra ett välgrundat val på vår hemsida. Vi hjälper dig att jämföra de olika alternativen så att du kan hitta den matkasse som passar bäst för just dig och din familj i Hjärup. Välkommen till matkassarna.se!