Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hjo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hjo

Välkommen till Hjo, en pittoresk liten stad vid Vätterns västra strand, känd för dess vackra trähus och lummiga parker. Hjo har en rik historia och charm i överflöd, med en hamn som på somrarna är full av båtliv och turister. Här finns det möjlighet även för dig som bor i denna idyll att få hemleverans av matkassar, vilket förenklar vardagen och tillåter mer tid att njuta av stadens skönhet. Matkassarna.se hjälper dig att jämföra alla leverantörer som erbjuder denna service i Hjo, så att du kan hitta den bästa och mest passande matkassen för just dina behov.

Finn din matkasse i Hjo

På vår hemsida matkassarna.se, kan du enkelt hitta leverantörer av matkassar som levererar direkt hem till din dörr i Hjo. Vi har samlat en lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Det gör att du snabbt kan få en överblick och välja en matkasse som passar just dig.

Tänk på detta före beställning

Vid valet av matkasse bör du överväga några saker:

  1. Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till
  2. Hur många middagar per vecka du önskar ingår
  3. Er budget för matinköp
  4. Leverantörens betyg, gärna via plattformar som Trustpilot
  5. Antalet och variationen av recept som ingår

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för hur ni som familj, par eller singel får tid över till annat än matlagning. Och med rätt val kan du till och med utveckla din egen kokkonst och upptäcka nya fantastiska rätter varje vecka.