Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hjorted

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hjorted

Hjorted är en liten och charmig ort i Småland, där naturen är nära och samhällskänslan stark. Här kan man njuta av lugnet och en vacker omgivning. Trots sin storlek finns det nu möjlighet för Hjorteds invånare att få matkassar levererade direkt till dörren. Det är en tjänst som blir allt mer efterfrågad i dagens snabba och travliga vardag. För dig som bor i Hjorted och vill förenkla din vardag, har vi på matkassarna.se samlat en lista över leverantörer av matkassar med hemleverans. Du kan enkelt se och jämföra vad de olika företagen erbjuder, allt för att du ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov och livsstil.

Upptäck matkassar i Hjorted

På matkassarna.se hittar du en översiktlig lista över matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans till Hjorted. Listan hjälper dig att snabbt få en uppfattning om betyg, utbud, priser, leveranstider och pris per portion. Dessutom kan du se om det finns aktuella rabattkoder att använda för att prova på tjänsten till ett förmånligare pris. Vi ger dig även information om de olika typer av matkassar som finns, allt från familjekassar till vegetariska alternativ.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse och leverantör du ska gå för, finns det några saker att tänka på. För att göra ett medvetet val som passar din situation, överväg följande:

  • Antalet personer i hushållet.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Er budget för matkassar.
  • Leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Antalet recept som ingår varje vecka.

Att välja rätt matkasse kan både spara tid och bidra till en mer hållbar livsstil. Dessutom kan det inspirera till nya matupplevelser och smakkombinationer. Vi på matkassarna.se hoppas att vår tjänst gör det smidigt för dig att hitta en matkasse som passar just dig i Hjorted. Lycka till!