Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Höganäs

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Höganäs

Höganäs är en idyllisk liten stad vid Kullabergs fot i norra Skåne, känd för sina pittoreska landskap och rika keramiktraditioner. Den lugna atmosfären och närheten till både hav och natur gör Höganäs till en härlig plats att bo på eller besöka. För invånarna i denna charmiga stad har vi på matkassarna.se en god nyhet – nu kan ni enkelt hitta matkassar med hemleverans direkt till er dörr. Hos oss hittar ni flera alternativ av matkasseleverantörer som leverar i Höganäs, så att det dagliga livet kan bli lite smidigare och lördagsutflykterna längs med kusten lite mer avslappnande utan att behöva tänka på vad som ska handlas för veckans middagar.

Välj rätt matkasse för dig

på matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att enkelt jämföra och hitta den perfekta matkassen för just dina behov. Direkt här hos oss kan du se en tydlig lista över leverantörer som erbjuder matkassar i Höganäs. För varje leverantör kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig det handlar om vegetariska, ekologiska eller familjeanpassade alternativ.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du väljer din matkasse, ta några minuter och fundera över vad som är viktigt för dig och din familj. Hur många är ni som ska äta? Ska det räcka till vardagsmiddagar eller även till helgerna? Hur mycket tid vill du lägga på att laga mat? Dessa frågor hjälper dig att välja en matkasse som passar just dina behov. Tänk på att:

  • Bedöm antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Se över budgeten – hur mycket vill ni spendera på mat varje vecka?
  • Kolla upp leverantörens Trustpilot-betyg för kundomdömen.
  • Fundera på antalet olika recept du vill prova per vecka.

När du har svar på dessa punkter kan du lättare jämföra de matkassar som finns tillgängliga för Höganäs och välja en som passar både din smak och din plånbok. Och kom ihåg, oavsett vilken matkasse du väljer blir det ett ypperligt tillfälle att utforska nya recept och smaker. Lycka till med ditt val!