Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Höllviken

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Höllviken

Höllviken är en charmig tätort på Sveriges sydvästra kust, känd för sina vackra sandstränder och natursköna omgivningar. Här kan du njuta av lugna promenader längs havet, besöka Kämpinge strand som är en populär sommardestination, eller utforska den historiska platsen Ales stenar. För de som bor i Höllviken och vill förenkla sin vardag, är matkassar med hemleverans ett perfekt alternativ. Att få en färdigplanerad matkasse levererad direkt till dörren sparar tid och gör det enkelt att äta varierat och gott. På matkassarna.se jämför vi leverantörerna för dig, så att du kan hitta den matkasse som passar just din smak och dina behov.

Upptäck matkassar för Höllvikenboende

matkassarna.se kan Höllvikens invånare snabbt och enkelt få en översikt över matkassar med hemleverans. Vi har samlat information om olika leverantörer, där du kan jämföra betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom ser du pris per portion och aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt. Vare sig du söker efter en familjekasse, vegetarisk kasse eller något för en speciell diet, kan du hitta tydlig information om de olika alternativen som erbjuds.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.

  • Bestäm hur många middagar ni vill ha inkluderade varje vecka.

  • Sätt en budget för vad ni kan spendera på matkassen.

  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

  • Välj antal recept som passar er veckorytm och matlagningstid.

Vi på matkassarna.se vill göra det lättare för dig att välja matkasse. Med vår service får du en bra start på att hitta rätt matkasse som matchar dina preferenser och livsstil. Genom att jämföra de olika alternativen i vår lista kan du ta ett informativt beslut som gör måltiderna både roligare och enklare.