Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hölö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hölö

Hölö, en liten ort belägen i Södertälje kommun i Stockholms län, är känd för sin lugna atmosfär och närhet till naturen. Det är en plats där man kan uppleva den svenska landsbygden och samtidigt ha tillgång till större stadsmöjligheter en kort bilresa bort. För Hölöboende som värdesätter praktiskhet och näringsrik mat men som kanske inte alltid har tid eller lust att planera och handla, kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning.

Upptäck matkasseleverantörer i Hölö

Välkommen till matkassarna.se, en tjänst där vi jämför olika leverantörer av matkassar i hela Sverige, inklusive Hölö. Hos oss kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Vi presenterar en lista där du kan se leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du jämföra priser per portion och dra nytta av eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske en matkasse för en mer aktiv livsstil, finns här information om vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan vara enkelt om du vet vad du ska titta efter. Här kommer några tips på vad du ska tänka på innan ditt val:

  • Tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni önskar ha levererade.
  • Sätt en budget för vad du är beredd att spendera på en matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter och nöjdhet.
  • Kontrollera antalet recept som ingår och om de verkar passa era matvanor och smakpreferenser.

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra det enkelt för dig att jämföra och välja en matkasse som passar just din livsstil. Besök oss och ta ett steg närmare bekväma och inspirerande måltider direkt till din dörr i Hölö!