Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Hölö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Hölö

Hölö, en liten ort belägen i Södertälje kommun i Stockholms län, är känd för sin lugna atmosfär och närhet till naturen. Det är en plats där man kan uppleva den svenska landsbygden och samtidigt ha tillgång till större stadsmöjligheter en kort bilresa bort. För Hölöboende som värdesätter praktiskhet och näringsrik mat men som kanske inte alltid har tid eller lust att planera och handla, kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning.

Upptäck matkasseleverantörer i Hölö

Välkommen till matkassarna.se, en tjänst där vi jämför olika leverantörer av matkassar i hela Sverige, inklusive Hölö. Hos oss kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Vi presenterar en lista där du kan se leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du jämföra priser per portion och dra nytta av eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske en matkasse för en mer aktiv livsstil, finns här information om vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan vara enkelt om du vet vad du ska titta efter. Här kommer några tips på vad du ska tänka på innan ditt val:

  • Tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni önskar ha levererade.
  • Sätt en budget för vad du är beredd att spendera på en matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter och nöjdhet.
  • Kontrollera antalet recept som ingår och om de verkar passa era matvanor och smakpreferenser.

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra det enkelt för dig att jämföra och välja en matkasse som passar just din livsstil. Besök oss och ta ett steg närmare bekväma och inspirerande måltider direkt till din dörr i Hölö!