Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Holsjunga

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Holsjunga

Holsjunga är en mysig liten ort i Sverige som kanske inte alla känner till, men som har mycket att erbjuda. Den ligger i Svenljunga kommun, i Västra Götalands län och är omringad av vacker natur som inbjuder till friluftsliv och avkoppling. För invånarna här är gemenskap och bekvämlighet viktiga delar av livet. Även om Holsjunga kanske anses vara lite av en idyll på landsbygden, betyder det inte att man behöver avstå från moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat information om olika leverantörer som ser till att även Holsjungas invånare kan njuta av denna moderna service.

Matkasseleverantörer i Holsjunga

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Holsjunga att hitta en matkasse med hemleverans. Hos oss kan du enkelt få en överblick över leverantörer som levererar till just Holsjunga. Du ser snabbt betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Vi vill förenkla för dig så att du kan hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse finns det några saker du bör fundera över för att göra ditt val så bra som möjligt. Tänk på:

  • Antalet personer i hushållet. Detta påverkar storleken på matkassen du bör välja.
  • Hur många middagar i veckan du önskar ha ingredienser till.
  • Er budget. Det finns matkassar i olika prisklasser.
  • Levandörernas betyg på Trustpilot. Det kan ge en indikation på kvaliteten och servicen.
  • Antalet recept och måltidens variation som matkassen erbjuder.

Att beställa en matkasse är ett smidigt sätt att minska stressen kring matlagningen och samtidigt upptäcka nya smaker. Vi hoppas att vår tjänst på matkassarna.se gör det ännu enklare för dig att nyttja denna bekvämlighet, även i Holsjunga. Välj det som passar dig, och njut av mer tid och god mat!