Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hönö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hönö

Hönö, en pärla på den svenska västkusten, är en skärgårdsö som kännetecknas av sin charmiga natur och havsnära miljö. Ön är välkänd för sin vackra skärgårdsnatur, fiskekultur och lokala företagare som förser invånarna med diverse tjänster och varor. Med dess unika karaktär och lugna atmosfär har Hönö blivit en populär plats både för de som bor där och för turister. Och nu, för boende på Hönö, finns det möjlighet att förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt till dörren. Genom vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor på Hönö enkelt hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till just din adress. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer så att du kan göra det bästa valet utifrån dina behov.

Att välja rätt matkasse för dig

Att hitta rätt matkasse som passar just din familj och livsstil kan kännas som en djungel. Därför har vi på matkassarna.se tagit fram en översiktlig lista där du snabbt kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av leverantörerna. Gå igenom listan och upptäck vilken matkasse som passar just er bäst.

Tips inför din beställning

Innan du beställer din matkasse, fundera på följande:

  • Antal personer i hushållet
  • Hur många middagar ni önskar ha inkluderade i matkassen varje vecka
  • Er budget för matinköp
  • Vad betyg leverantören har fått på omdömessidor som Trustpilot
  • Antal olika recept som ingår varje vecka och matkassens variation

Att tänka igenom dessa punkter hjälper dig att välja en matkasse som matchar både smakpreferenser och hushållets rutiner. Med matkassarna.se, blir det både enklare och roligare att planera veckans middagar. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för just dig och dina nära på Hönö!