Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Höör

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Höör

Höör, belägen i hjärtat av Skåne, är en liten och trivsam stad som erbjuder sina invånare närhet till både natur och bekvämligheter. Staden som är omringad av vackra grönområden som Skånes Djurpark gör det lätt att leva ett hälsosamt liv. För den som bor i Höör och vill förenkla vardagspusslet ytterligare finns möjligheten att få hemleverans av matkassar. Det ger dig mer tid över till familjen, hobbyer eller kanske en avkopplande stund vid sjön Ringsjön.

hitta din matkasse i Höör

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till ditt hem i Höör. Vi ser till att du får en bra överblick över viktiga punkter som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du kan också upptäcka pris per portion och hitta aktuella rabattkoder som gör din matkasse mer prisvärd. Oavsett om du är ute efter vegetariskt, ekologiskt eller traditionellt innehåll i din matkasse så kan du finna en leverantör som passar dina önskemål hos oss.

tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska njuta av matkassen. Det påverkar storleken du behöver beställa.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka. Vill du ha flexibilitet att äta ute eller laga något speciellt ibland?
  • Ha en tydlig bild av vad din budget tillåter för att hitta en matkasse som inte bara är god utan även prisvärd.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Det ger en bra indikation på kvaliteten och servicen du kan förvänta dig.
  • Fundera över mångfalden av recept. Är ni äventyrliga i köket eller föredrar ni klassiska rätter?