Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Höör

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Höör

Höör, belägen i hjärtat av Skåne, är en liten och trivsam stad som erbjuder sina invånare närhet till både natur och bekvämligheter. Staden som är omringad av vackra grönområden som Skånes Djurpark gör det lätt att leva ett hälsosamt liv. För den som bor i Höör och vill förenkla vardagspusslet ytterligare finns möjligheten att få hemleverans av matkassar. Det ger dig mer tid över till familjen, hobbyer eller kanske en avkopplande stund vid sjön Ringsjön.

hitta din matkasse i Höör

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till ditt hem i Höör. Vi ser till att du får en bra överblick över viktiga punkter som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du kan också upptäcka pris per portion och hitta aktuella rabattkoder som gör din matkasse mer prisvärd. Oavsett om du är ute efter vegetariskt, ekologiskt eller traditionellt innehåll i din matkasse så kan du finna en leverantör som passar dina önskemål hos oss.

tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska njuta av matkassen. Det påverkar storleken du behöver beställa.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka. Vill du ha flexibilitet att äta ute eller laga något speciellt ibland?
  • Ha en tydlig bild av vad din budget tillåter för att hitta en matkasse som inte bara är god utan även prisvärd.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Det ger en bra indikation på kvaliteten och servicen du kan förvänta dig.
  • Fundera över mångfalden av recept. Är ni äventyrliga i köket eller föredrar ni klassiska rätter?