Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Höör

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Höör

Höör, belägen i hjärtat av Skåne, är en liten och trivsam stad som erbjuder sina invånare närhet till både natur och bekvämligheter. Staden som är omringad av vackra grönområden som Skånes Djurpark gör det lätt att leva ett hälsosamt liv. För den som bor i Höör och vill förenkla vardagspusslet ytterligare finns möjligheten att få hemleverans av matkassar. Det ger dig mer tid över till familjen, hobbyer eller kanske en avkopplande stund vid sjön Ringsjön.

hitta din matkasse i Höör

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till ditt hem i Höör. Vi ser till att du får en bra överblick över viktiga punkter som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du kan också upptäcka pris per portion och hitta aktuella rabattkoder som gör din matkasse mer prisvärd. Oavsett om du är ute efter vegetariskt, ekologiskt eller traditionellt innehåll i din matkasse så kan du finna en leverantör som passar dina önskemål hos oss.

tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska njuta av matkassen. Det påverkar storleken du behöver beställa.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka. Vill du ha flexibilitet att äta ute eller laga något speciellt ibland?
  • Ha en tydlig bild av vad din budget tillåter för att hitta en matkasse som inte bara är god utan även prisvärd.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Det ger en bra indikation på kvaliteten och servicen du kan förvänta dig.
  • Fundera över mångfalden av recept. Är ni äventyrliga i köket eller föredrar ni klassiska rätter?