Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hörby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hörby

Hörby är en trivsam småstad i Skåne med en rik historia och ett levande landsbygdsliv. Här kan man njuta av vacker natur och en avslappnad atmosfär. För de som lever ett aktivt liv i Hörby kan det vara en stor hjälp att få hemlevererad mat. På matkassarna.se har vi listat leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till dörr i Hörby. Vår tjänst är till för att göra din vardag lite enklare. Vi presenterar information så att du snabbt och smidigt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår sajt kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller något för en speciell diet, kan du hitta det hos oss.

Välj rätt matkasse för dig

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa hem till ditt kök i Hörby, finns det några saker att tänka på. Fundera först på antalet personer som ska äta. Det är också bra att veta ungefär hur många middagar i veckan du vill ha maten till. Sen är det viktigt att ha din budget i åtanke. Ta även en titt på matkasseföretagets betyg på Trustpilot, eftersom det kan ge en uppfattning om andra kunders erfarenheter. Slutligen bör du överväga antalet recept du vill att din matkasse ska innehålla för att passa din vardag.

Upptäck matkassar i Hörby

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta en perfekt matkasse som levereras till ditt hem i Hörby. Vår överskådliga lista hjälper dig att jämföra och välja mellan olika typer av matkassar. Så oavsett om du söker efter inspiration till nya middagsrecept eller bara vill förenkla matplaneringen, har vi verktygen för att du ska lyckas. Ta del av nuvarande rabattkoder för att göra ett ännu bättre kap. Gå in på vår hemsida och se vilket utbud av matkassar med hemleverans som finns tillgängliga i Hörby redan idag!