Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hörby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hörby

Hörby är en trivsam småstad i Skåne med en rik historia och ett levande landsbygdsliv. Här kan man njuta av vacker natur och en avslappnad atmosfär. För de som lever ett aktivt liv i Hörby kan det vara en stor hjälp att få hemlevererad mat. På matkassarna.se har vi listat leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till dörr i Hörby. Vår tjänst är till för att göra din vardag lite enklare. Vi presenterar information så att du snabbt och smidigt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår sajt kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller något för en speciell diet, kan du hitta det hos oss.

Välj rätt matkasse för dig

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa hem till ditt kök i Hörby, finns det några saker att tänka på. Fundera först på antalet personer som ska äta. Det är också bra att veta ungefär hur många middagar i veckan du vill ha maten till. Sen är det viktigt att ha din budget i åtanke. Ta även en titt på matkasseföretagets betyg på Trustpilot, eftersom det kan ge en uppfattning om andra kunders erfarenheter. Slutligen bör du överväga antalet recept du vill att din matkasse ska innehålla för att passa din vardag.

Upptäck matkassar i Hörby

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta en perfekt matkasse som levereras till ditt hem i Hörby. Vår överskådliga lista hjälper dig att jämföra och välja mellan olika typer av matkassar. Så oavsett om du söker efter inspiration till nya middagsrecept eller bara vill förenkla matplaneringen, har vi verktygen för att du ska lyckas. Ta del av nuvarande rabattkoder för att göra ett ännu bättre kap. Gå in på vår hemsida och se vilket utbud av matkassar med hemleverans som finns tillgängliga i Hörby redan idag!