Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Hörby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Hörby

Hörby är en trivsam småstad i Skåne med en rik historia och ett levande landsbygdsliv. Här kan man njuta av vacker natur och en avslappnad atmosfär. För de som lever ett aktivt liv i Hörby kan det vara en stor hjälp att få hemlevererad mat. På matkassarna.se har vi listat leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till dörr i Hörby. Vår tjänst är till för att göra din vardag lite enklare. Vi presenterar information så att du snabbt och smidigt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår sajt kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller något för en speciell diet, kan du hitta det hos oss.

Välj rätt matkasse för dig

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa hem till ditt kök i Hörby, finns det några saker att tänka på. Fundera först på antalet personer som ska äta. Det är också bra att veta ungefär hur många middagar i veckan du vill ha maten till. Sen är det viktigt att ha din budget i åtanke. Ta även en titt på matkasseföretagets betyg på Trustpilot, eftersom det kan ge en uppfattning om andra kunders erfarenheter. Slutligen bör du överväga antalet recept du vill att din matkasse ska innehålla för att passa din vardag.

Upptäck matkassar i Hörby

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta en perfekt matkasse som levereras till ditt hem i Hörby. Vår överskådliga lista hjälper dig att jämföra och välja mellan olika typer av matkassar. Så oavsett om du söker efter inspiration till nya middagsrecept eller bara vill förenkla matplaneringen, har vi verktygen för att du ska lyckas. Ta del av nuvarande rabattkoder för att göra ett ännu bättre kap. Gå in på vår hemsida och se vilket utbud av matkassar med hemleverans som finns tillgängliga i Hörby redan idag!