Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hörja

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hörja

Hörja, en charmig liten ort i Sverige, kännetecknas av sitt lugna tempo och naturnära livsstil. Här omringas invånarna av vackra landskap och en känsla av gemenskap. Trots att Hörja är liten finns det möjligheter för dess invånare att njuta av moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. Vi på matkassarna.se har tagit uppdraget att göra ditt liv enklare genom att samla alla matkasseleverantörer som levererar till ditt område på en och samma plats. Nu behöver du inte leta längre för att hitta smidiga och näringsrika måltidslösningar!

Upptäck en värld av matkassar

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj i Hörja. Oavsett om du är på jakt efter hälsosamma, snabba eller familjevänliga måltider, har vi alternativen för dig. Använd vår webbplats för att få en snabb översikt och jämföra betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar ni behöver ha i veckan.
  • Sätt en budget så att matkassen passar er ekonomi.
  • Läs omdömen och kolla in företagets betyg på Trustpilot.
  • Beräkna antalet recept du vill ha i din matkasse och se till att de matchar din matlagningsnivå.

Vi på matkassarna.se tror att alla förtjänar smakrika och hälsosamma måltider utan stress. Låt oss göra middagen till en trevlig stund för dig och dina nära i Hörja. Gå in på vår sida nu och börja utforska det bästa sättet att förenkla din vardag!