Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Horred

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Horred

Horred är en mysig liten ort i Västra Götalands län som ligger vackert belägen nära naturen och präglas av en lugn atmosfär. I Horred finns det gott om möjligheter för den som uppskattar friluftsliv och vill ha nära till skog och sjö. Det lokala näringslivet är en blandning av småföretagande och industri, och för invånarna erbjuds en trygg och trivsam livsmiljö. Om du bor i Horred och vill förenkla din vardag, har vi goda nyheter – nu går det utmärkt att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. Matkassarna.se är en tjänst som hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar i just Horred. På vår sida kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just din livssituation.

hitta en matkasse som passar dig

Innan du beställer en matkasse finns det några saker att tänka på för att verkligen få det bästa alternativet för dig och din familj. Antalet personer i hushållet är en viktig faktor att överväga, så att alla blir mätt och belåtna. Hur många middagar i veckan du vill ha färdiga recept och ingredienser till är också något att bestämma. Sedan är det såklart viktigt att titta på er budget, så att matkassen inte bara är god och praktisk utan också ekonomiskt hållbar i längden.

Ett tips är att kolla upp företagets betyg på Trustpilot, så du kan känna dig trygg med det servicenivå företaget erbjuder. Också antalet recept och variationen av maträtter i kassen kan spela stor roll för att hålla matlagningen både spännande och anpassad till alla i hushållet. Med Matkassarna.se blir det enklare att jämföra och välja rätt matkasse för just dina behov, och du kan snabbt se vilka leverantörer som levererar till Horred.

Viktiga punkter att överväga:

  • Antal personer i hushållet
  • Antal middagar per vecka
  • Budget för matkassen
  • Trustpilot-betyg för leverantören
  • Variation och antal recept i matkassen