Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Horred

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Horred

Horred är en mysig liten ort i Västra Götalands län som ligger vackert belägen nära naturen och präglas av en lugn atmosfär. I Horred finns det gott om möjligheter för den som uppskattar friluftsliv och vill ha nära till skog och sjö. Det lokala näringslivet är en blandning av småföretagande och industri, och för invånarna erbjuds en trygg och trivsam livsmiljö. Om du bor i Horred och vill förenkla din vardag, har vi goda nyheter – nu går det utmärkt att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. Matkassarna.se är en tjänst som hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar i just Horred. På vår sida kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just din livssituation.

hitta en matkasse som passar dig

Innan du beställer en matkasse finns det några saker att tänka på för att verkligen få det bästa alternativet för dig och din familj. Antalet personer i hushållet är en viktig faktor att överväga, så att alla blir mätt och belåtna. Hur många middagar i veckan du vill ha färdiga recept och ingredienser till är också något att bestämma. Sedan är det såklart viktigt att titta på er budget, så att matkassen inte bara är god och praktisk utan också ekonomiskt hållbar i längden.

Ett tips är att kolla upp företagets betyg på Trustpilot, så du kan känna dig trygg med det servicenivå företaget erbjuder. Också antalet recept och variationen av maträtter i kassen kan spela stor roll för att hålla matlagningen både spännande och anpassad till alla i hushållet. Med Matkassarna.se blir det enklare att jämföra och välja rätt matkasse för just dina behov, och du kan snabbt se vilka leverantörer som levererar till Horred.

Viktiga punkter att överväga:

  • Antal personer i hushållet
  • Antal middagar per vecka
  • Budget för matkassen
  • Trustpilot-betyg för leverantören
  • Variation och antal recept i matkassen