Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Horred

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Horred

Horred är en mysig liten ort i Västra Götalands län som ligger vackert belägen nära naturen och präglas av en lugn atmosfär. I Horred finns det gott om möjligheter för den som uppskattar friluftsliv och vill ha nära till skog och sjö. Det lokala näringslivet är en blandning av småföretagande och industri, och för invånarna erbjuds en trygg och trivsam livsmiljö. Om du bor i Horred och vill förenkla din vardag, har vi goda nyheter – nu går det utmärkt att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. Matkassarna.se är en tjänst som hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar i just Horred. På vår sida kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just din livssituation.

hitta en matkasse som passar dig

Innan du beställer en matkasse finns det några saker att tänka på för att verkligen få det bästa alternativet för dig och din familj. Antalet personer i hushållet är en viktig faktor att överväga, så att alla blir mätt och belåtna. Hur många middagar i veckan du vill ha färdiga recept och ingredienser till är också något att bestämma. Sedan är det såklart viktigt att titta på er budget, så att matkassen inte bara är god och praktisk utan också ekonomiskt hållbar i längden.

Ett tips är att kolla upp företagets betyg på Trustpilot, så du kan känna dig trygg med det servicenivå företaget erbjuder. Också antalet recept och variationen av maträtter i kassen kan spela stor roll för att hålla matlagningen både spännande och anpassad till alla i hushållet. Med Matkassarna.se blir det enklare att jämföra och välja rätt matkasse för just dina behov, och du kan snabbt se vilka leverantörer som levererar till Horred.

Viktiga punkter att överväga:

  • Antal personer i hushållet
  • Antal middagar per vecka
  • Budget för matkassen
  • Trustpilot-betyg för leverantören
  • Variation och antal recept i matkassen