Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hova

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hova

Hova är en trevlig liten stad i Västra Götalands län, belägen vid den vackra sjön Östen. Det är ett område rikt på natur och historia, och varje år firas den traditionella Hova Riddarvecka som lockar besökare från när och fjärran. För invånarna i Hova finns det möjligheter att förenkla vardagen genom att beställa matkassar med hemleverans. Detta är en smidig tjänst för de som önskar att spara tid på matplanering och inköp. På vår hemsida matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Hova. Du hittar en lista om sorterad information baserad på betyg, utbud, leveranskostnader, pris per portion, aktuella rabattkoder, och de olika sorters matkassar som varje leverantör erbjuder. För att göra ditt val enklare är vi här för att hjälpa dig.

Upptäck matkassar i Hova

Att välja rätt matkasse som passar just din vardag kan göra stor skillnad. Det finns några saker som är bra att tänka på innan du bestämmer dig:

  • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till? Detta påverkar storleken på matkassen du bör välja.
  • Antal middagar: Hur många middagar vill du ha ingredienser till varje vecka? Detta varierar ofta från 3 till 7 dagar.
  • Er budget: Vad har du för matbudget varje vecka? Priserna på matkassar skiljer sig mellan olika leverantörer.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kika gärna på andra kunders erfarenheter för att få en föreställning om kvaliteten på tjänsten du överväger.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Kolla hur många olika recept som ingår i varje matkasse.

Med matkassarna.se blir det lättare för dig i Hova att hitta en passande matkasse. Vi har samlat och jämfört leverantörerna åt dig för att du enkelt ska kunna göra det bästa valet. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!