Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hudiksvall

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hudiksvall

Hudiksvall, ofta kallad Glada Hudik, är en charmig stad belägen i Hälsingland längs den vackra Norrlandskusten. Med sin pittoreska hamn, historiska byggnader och mysiga stadskärna lockar Hudiksvall både besökare och boende. Något som gör livet i Hudiksvall ännu bekvämare är möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. För dig som vill spara tid och samtidigt njuta av god och näringsrik mat är matkassar ett utmärkt val.

Finn din perfekta matkasse i Hudiksvall

På vår hemsida matkassarna.se, hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som levererar till Hudiksvall. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att göra det lätt för dig att välja. Du kan se en tydlig översikt över viktiga detaljer såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips när du väljer matkasse

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar i veckan: Fundera på hur många middagar du vill att kassen ska innehålla.
  • Budget: Tänk på vad du är villig att betala för din matkasse och jämför priser.
  • Företagets betyg: Kolla upp leverantörens betyg på sidor som Trustpilot för att få en indikation på service och kvalitet.
  • Antal recept: Önskar du mycket variation? Se hur många olika recept som ingår varje vecka.

När du har tänkt igenom dessa punkter är du väl förberedd att göra ett medvetet val. Alla behöver lite hjälp med middagsplaneringen då och då, och vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov i Hudiksvall. Lycka till med ditt val!