Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Husarö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Husarö

Husarö är en idyllisk plats belägen i Stockholms skärgård, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Ön är perfekt för dig som vill komma bort från stadens brus och njuta av stillheten. Men även på en sådan lugn plats som Husarö behöver invånarna ibland en hjälpande hand för att förenkla vardagen. Det är här vi på matkassarna.se kommer in i bilden. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans direkt till ditt hem på Husarö. Genom att använda vår webbplats kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar, se deras betyg, utbud och priser, hur ofta de levererar, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får du all information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan välja en som passar just dina behov och smak.

Att tänka på innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse är det några saker som kan vara bra att fundera över. För det första, antalet personer i ditt hushåll. Varje matkasse är ofta anpassad för ett visst antal personer, så att du inte beställer för mycket eller för lite mat. Sedan är det viktigt att bestämma sig för hur många middagar i veckan du önskar få levererat. Olika matkassar inkluderar olika antal måltider, så det är viktigt att hitta en leverantör som matchar din rutin. Tänk också på er budget. Matkassarna varierar i pris, och det är viktigt att hitta en som passar dina ekonomiska ramar. Glöm inte att kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, ta en titt på antalet recept som ingår och variera gärna mellan olika typer av matkassar för att hålla middagarna spännande.

Med matkassarna.se kan du smidigt utforska och välja en matkasse som ger dig goda, hälsosamma och varierande måltider hela veckan, utan krångel. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse till ditt vackra Husarö!